“Ondara activa” es reprèn amb una nova edició del 16 al 19 de febrer

“Ondara activa” es reprèn amb una nova edició del 16 al 19 de febrer
  15/01/2024

La Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç ha decidit reprendre el programa d’impuls local per a la creació i consolidació d’empreses “Ondara Activa” , amb una nova edició que es desenvoluparà del 16 al 29 de febrer.

            Aquesta iniciativa, segons la responsable de l’àrea, Raquel Mengual, consolida m un projecte global dirigit als emprenedors locals que constarà de diverses accions, entre les que s’inclouen un curs a mesura per a emprenedors que estiguen interessats a implantar o consolidar una empresa a Ondara; un “màster class”; i sessions amb tutors.

            En concret, l’edició 2024 té previst desenvolupar-se entre les dates establertes de 16 a 20.30 hores a l’Espai Català de dilluns a divendres, per part de qualsevol veí del municipi amb una idea empresarial o potencial activitat en el terme municipal mitjançant la inscripció a la web https://ondaractiva.com/programa-formativo-ondara-activa.

 

EXPERTS AMB MÉS DE VINT ANYS D’EXPERIÈNCIA EN EL MON EMPRESARIAL

 

            Així mateix, han especificat que les sessions formatives seran impartides per experts professionals amb més de vint anys d’experiència en diferents àrees empresarials com Pepe Crespo, Pedro Reig, Ana Sáez, Guillermo Salvador i Maria José Machado amb respectius  mòduls que abordaran l’aterratge i focus; el model de negoci, segmentació i estructura; els aspectes econòmic i financers; les formes jurídiques, relacions laborals i fiscalitat; i l’eixida a vendre i màrqueting digital.

            A banda, s’han previst també tallers com a fórmula d’abordar un “master class” de la mà de destacades empreses comarcals Alondra, MasyMas, Ale-Hop, Servicolor, i Twelve Beauty, que inclou visites a les respectives seus.

Tot això a banda de tutories d’acompanyament i mentorització en recerca d’un seguiment i  correcte desenvolupament dels projectes i el seu continu avanç, així com un capítol d’ajudes i subvencions a través d'oficina ADL d'Ondara, destinades a persones emprenedores i empreses de fins a tres anys d'activitat.

<<< Tornar a la portada