Ondara confirma les dotze ramaderies que actuaran en les festes populars de Sant Jaume 2024

Ondara confirma les dotze ramaderies que actuaran en les festes populars de Sant Jaume 2024
  22/03/2024

El regidor de Festes i Tradicions d’Ondara, Jordi Ruiz, ha presentat conjuntament amb ela representa de l’Associació Cultural Taurina “Joia Llevantina d’Ondara”, Javi Gómez, la programació que en matèria de bous dedicaran les festes populars de Sant Jaum del 19 al 27 de juliol 2024. En concret, han confirmat la presència de les ramaderies Capota (Vila-Real), Vicent Benavent (Quatretonda), Asensi (Orba), El Salero (Montserrat), Els Coves (Pedreguer), La Paloma (Xaló), Gregorio de Jesús (Sueca), La Templanza (Calp), M.A. Mínguez (Set Aigües), La Hermandad (Xàbia), Hermanos Cali (Moixent) i Alberto Garrido (Oropesa).

 

20 ANIVERSARI DE LA PENYA TAURINA

 

Ruiz s’ha congratulat de poder comptar amb totes les ramaderies existents a la província d'Alacant, així com altres de gran importància de València i Castelló, amb motiu de la commemoració del vintè aniversari de la penya taurina.

Per part d’aquesta el seu representant ha destacat que “estem a tan sols 4 mesos de donar inici a les nostres festes de Sant Jaume i no podem esperar més per a fer pública la programació que hem preparat una programació junt a la Regidoria de Festes amb especial afecte pel nostre 20 aniversari, tant amb aquesta dotzena de ramaderies, com pel que fa a  entrades de bous, concursos, desafiaments, vaques enfundades, solta de jònecs i carretons per als més menuts”. Per a Gómez “l'emoció i l'èxit estan garantits amb aquesta fusió de festa i tradició”

Aquesta consideració ha estat compartit pel regidor per a agrair expressament a l’associació la seua implicació a l’hora d’organitzar la programació taurina, perquè, segons remarca “amb elsl es tot més fàcil a l’hora de portar-la endavant i que tot isca segons l'establert”.

 

 

 

<<< Tornar a la portada