Ondara programa la VI Trobada d’Educació Infantil pel dissabte 3 de febrer

Ondara programa la VI Trobada d’Educació Infantil pel dissabte 3 de febrer
  12/01/2024

La Regidoria d’Educació d’Ondara ha programat la celebració de la VI Trobada en la matèria Infantil a la Marina Alta pel dissabte 3 de febrer de 2024 a la Casa de Cultura, de 9 a 14 hores.

            Segons ha detallat la seua responsable, Rosa Ana Marí, la jornada comptarà com a ponent amb la presència d’Eva Sargatal Danés, mestra d’Educació Infantil, postgrau d’aprofundiment en primera infància a la UB, professora del CFGS d’Educació Infantil a la Universitat de Manresa i vinculada amb molts projectes relacionats amb la matèria de 0 a 6 anys.

            “Per mi l’educació és formació, dubte, debat i compartint és quan més podem aprendre”, ha manifestat Sargantal per a reivindicar les investigacions que porta a cap mitjançant [JJ1] l’observació directa dels infants, a través del joc i les relacions o els moments de la vida quotidiana, amn les que acompanya equips en els seus processos de reflexió i canvi; ofereix cursos de formació a mestres i educadors, i defenssa d’una educació de qualitat a la primera infància.

 

“SER I ESTAR: ACOMPANYAMENT DE LA PERSONA EDUCADORA”

 

            La jornada, que porta per nom “Ser i estar: acompanyament de la persona educadora”, està coorganitzada pel departament d’Educació d’Ondara i el col·lectiu “Teixint la Infància” i va dirigida, especialment, al professorat i al personal educador de l’etapa de 0 a 6 anys.

Des de l’organització s’ha fixat el preu de la inscripció en 5 euros, els quals deuran ser formalitzat pels interessats a la web www.agendaondara.es a partir del dia 15 de gener i fins completar les noranta persones d’aforament que s’ha previst en la sala.

 

 

 


 

<<< Tornar a la portada