Ondara programa una fira cultural per a celebrar el Dia del Llibre amb conta-contes, música en directe i presentació literària

Ondara programa una fira cultural per a celebrar el Dia del Llibre amb conta-contes, música  en directe i presentació literària
  08/04/2024

La Regidoria de Cultura d’Ondara ha organitzat una jornada al voltant de la lectura i el teixit editorial per a commemorar la transversalitat del Dia Internacional del Llibre. En concret, ha apostat pel format de fira cultural per a celebrar el dia de Sant Jordi el diumenge 21 d’abril avançant-se dos dies a la festivitat, des d’una perspectiva tan festiva com pedagògica i, avançant-se al dia de Sant Jordi.

La jornada es desenvoluparà a l’edifici del Prado i arrancarà a les 11 hores amb el contacontes de Les Rodamons “Miguelita i el mag” i el concert de la Nanets Band a partir del migdia. Ambdós activitat dirigides al més menuts de la casa, es voran acompanyades en el plànol gastronòmic per l’estand de la Junta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer per a oferir coques i pastissets des de les 11 fins les 14.

 

PRESENTACIÓ LITERÀRIA I RECITAL AMB FORMAT INNOVADOR

 

Tot això, a més de l’exposició del catàleg de llibres de tots els gèneres per consultar i comprar per part de l'editorial ondarenca Dilatando Mentes, que també oferirà un espai per als jocs de taula i per a les signatures d’autors. Entre ells, segons s’ha confirmat, estarà l’escriptor Jovi Lozano-Seser, qui,  a banda de signar exemplars,  presentarà l’obra “Assegut a la dreta del pare” recentment guardonada amb premi Isabel de Villena 2023 dins dels Premis Ciutat de València, junt a un recital de Marta Fornali per a barrejar cançons i contes en un format innovador que pretén desmitificar i agilitzar el format tradicional de presentació literària, en paraules de l’autor.

Des de l’organització s’ha apuntat que l’esdeveniment ha estat focalitzat especialment cap al públic familiar i amb l’objectiu de potenciar el món del llibre i de la literatura com a elements lúdic i formatiu en el procés d’aprenentatge de xiquetes i xiquets.

 

<<< Tornar a la portada