Paella, raspall i folk fester commemoren la Diada dels valencians a Els Poblets

  • Paella, raspall i folk fester commemoren la Diada dels valencians a Els Poblets
  • Paella, raspall i folk fester commemoren la Diada dels valencians a Els Poblets
  09/10/2022

La Regidoria de Cultura d’Els Poblets ha decidit tornar a agafar la via gastronòmica, per a una vegada deixades enrere les restriccions sanitàries, tornar a agafar la senda de la commemoració del 9 d’Octubre. I ho ha fet amb una paella gegant que ha comptat amb més de cinc-cents comensals, que ha tingut com a prolegomen la final del 6è Torneig de raspall, organitzat per la Regidoria d’Esports i el Club de Pilota Valenciana.

        El programa d’actes ha inclòs també en la vespra la presentació del darrer treball de Dolç Tab Jazz a l’Auditori Municipal, el qual amb el títol “Passa carrer” ha suposat un homenatge a la música més popular de les bandes de música valencianes amb l’adaptació a la dolçaina de temes com “Paquito el Chocolatero”, “Festa en Benidorm”, “Campanera” o “Amparito Roca”. D’aquesta forma, ha donat un altre pas endavant en la normalització d’aquest instrument musical la banda liderada per Josep Alemany, recentement guardonat amb premis com “Sois Cultura Musical”, o  Amando Blanquer a la innovació, originalitat i creativitat de la Diputació d’Alacant i la Fundació ADDA.

        El regidor de Cultura, Salvador Sendra, s’ha congratulat de poder reprendre una celebració en la que Els Poblets va ser pionera, fins aconseguir un lloc de referència entre les més arrelades en el teixit social del municipi.

 

 

 

<<< Tornar a la portada