Pedreguer acollirà a març les jornades europees Women's Legacy

Pedreguer acollirà a març les jornades europees Women's Legacy
  15/02/2024

L’Ajuntament de Pedreguer i la Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta (MASSMA), en col·laboració amb el CEFIRE de La Nucia, s’uneixen per a presentar una jornada educativa dedicada a professionals de l’educació i a aquelles persones interessades en els recursos proporcionats pel projecte europeu Women's Legacy.

Amb l’objectiu de promoure una inclusió decisiva de les dones en la història i la cultura a través de l’Educació, l’Ajuntament de Pedreguer i la MASSMA han establert un conveni de col·laboració amb Women's Legacy. Aquest projecte, titulat 'Women’s Legacy: Our Cultural Heritage for Equity', té com a coordinadora la investigadora i professora Ana López-Navajas, i es dedica a reconèixer i incorporar les contribucions culturals de les dones als materials educatius.

La jornada, organitzada conjuntament, proporcionarà formació al professorat de tots els nivells i a aquelles persones interessades en general. S’abordaran temes relacionats amb la inclusió de les dones en els continguts educatius per a reconèixer-les com a protagonistes de la cultura i la història i restituir el seu valor social.

<<< Tornar a la portada