Pedreguer renova el suport al pilotari professional Pere Ribes

Pedreguer renova el suport al pilotari professional Pere Ribes
  09/02/2023

L’alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús, i el responsable de l’àrea d’Esports, Jose Vte Cabrera, han signat aquesta setmana la renovació del conveni de col·laboració amb el jugador professional de pilota valenciana Pere Ribes Garcia, natural del municipi. L’acord estableix que l’Ajuntament contribuirà novament a l’activitat de l’esportista durant aquest any 2023 amb una aportació econòmica, a canvi de la qual Ribes es compromet a lluir la imatge corporativa de la institució en el seu equipament de joc.

Ferrús posa de manifest que amb aquesta iniciativa es pretén seguir ”contribuint al foment de la pilota valenciana, en el seu vessant professional” i, per extensió, “a seguir amb el suport als esportistes del municipi, per tal que puguen aconseguir el desenvolupament dels seus objectius i que aquest fet repercutisca positivament sobre el conjunt del nostre poble”. Els responsables politics han remarcat la importància del fet que les institucions encoratgen la pràctica de l’esport, i particularment de la pilota, “un esport genuïnament valencià, per a la continuïtat del qual és vital garantir-ne no només un correcte circuit formatiu sinó també un itinerari viable de professionalització”.

Pere Ribes (Pedreguer, 1985) va fer el seu debut com a professional en el món de la pilota valenciana l’any 2005. Des d’aleshores, s’ha destacat com a mitger en la modalitat d’escala i corda, en la qual ha anat enriquint el seu palmarés. Aquest any representarà en la Lliga CaixaBank a la població de Monserrat, junt a Marc i Monrabal II.

<<< Tornar a la portada