Pego posa en marxa una nova campanya d'itineraris interpretatius amb barca per la marjal de cara a l'estiu

  • Pego pone en marcha una nueva campaña de itinerarios interpretativos en barca por la marjal de cara al verano
  • Pego pone en marcha una nueva campaña de itinerarios interpretativos en barca por la marjal de cara al verano
  20/06/2023

Un estiu més l'Ajuntament de Pego convida a gaudir de la natura al parc natural de la Marjal de Pego-Oliva amb l'Itinerari interpretatiu en barca pel riu Salinar, com a proposta per conèixer millor aquest espai protegit i la fauna i flora que allí habita.

Les rutes en qüestió pel cor del parc natural tenen una durada d'uns 30 minuts i consten d'una primera explicació dels guies que organitzen l'excursió que introdueixen el visitant a la fauna i flora que habita el paratge, els beneficis de la seva cura i també dels perills que comporta un mal ús, a més d'alguns dels projectes que allotja aquest singular entorn natural com el de la reintroducció de l'àliga pescadora. Tot això és complementat per un passeig per les aigües del Salinar en embarcacions aptes per a fins a mitja dotzena de persones.

"En aquests itineraris s'aprenen les característiques de l'entorn, es descriu la biodiversitat que es pot apreciar", ha concretat el regidor de Turisme, Ricardo Sendra, qui ha informat que els preus per a les activitats oscil·len entre els 5 euros per a les persones més grans de 10. anys i de 3 euros per als que tinguen entre 3 i 5 anys. Tot i això ha advertit que cal realitzar una reserva prèvia per optar a les visites que han quedat establertes entre les 17 a les 21 hores de dilluns a divendres ampliables a l'horari de matí entre les 10.30 a 14 hores els caps de setmana.

L'activitat, que és considerada “pet friendly” -encara que es recomana que els gossos vagin controlats amb corretja-, segons Sendra “augmenten l'oferta turística del municipi i permeten conèixer el nostre entorn natural més preuat, a més d'ensenyar la necessitat de respectar els paratges naturals i tota la fauna i flora que en ells habita”.

<<< Tornar a la portada