OPINIÒ/ Pepa Font: “La mala gestió de l'Ajuntament de Dénia farà que els ciutadans paguem quasi 3 milions d'euros per uns terrenys de 35.000 m²”

OPINIÓN/ Pepa Font: “La mala gestión del Ayuntamiento de Dénia hará que los ciudadanos paguemos casi 3 millones de euros por unos terrenos de 35.000 m2”
  15/05/2023

Comunicat del PP de Dénia:

Durant el matí d'aquest dilluns, 15 de maig, s'han fet eco els mitjans de comunicació d'una notícia que deixa entredit, una vegada més, la gestió de l'Ajuntament de Dénia. 

El titular d'aquesta notícia és categòrica, “Dénia condemnada a pagar quasi 3 milions d'euros per 35.000 m² per a un parc ecològic experimental”. Sembla ser que el preu dels terrenys en els quals l'actual equip de govern vol transformar dues parcel·les rústiques en un parc agrari experimental, ascendia a 676.000 euros però la propietària porta quatre anys sense cobrar per part del consistori local. Per això mateix, la propietària hauria denunciat davant el Tribunal Superior de Justícia perquè es tornaren a fixar el preu just els terrenys. D'aquesta manera, uns terrenys que abans hagueren costat a les arques municipals no arriba a 700.000 euros, ara els costarà als ciutadans de Dénia 2.700.000 euros més els interessos legals corresponents.

Pepa Font, candidata a l'alcaldia pel PP de Dénia, lamenta que els ciutadans hagen de pagar ara aquestes xifres per “una mala gestió de l'Ajuntament de Dénia i del seu responsable, l'alcalde Vicent Grimalt, qui hauria de donar explicacions als ciutadans dianenses”.

 

<<< Tornar a la portada