Plaques solars fotovoltaiques i bateries per a millorar l’eficiència del Centre Social d’Ondara

Plaques solars fotovoltaiques i bateries per a millorar l’eficiència del Centre Social d’Ondara
  27/10/2023

L’Ajuntament d’Ondara ha començat els treballs per dotar de plaques solars i bateries al Centre Social, amb la finalitat de millorar l’eficiència energètica d’aquest edifici municipal.   Les tasques d’instal·lació han estats supervisades per l’alcalde, José Ramiro, i el Regidor de Manteniment Públic i Serveis, Miguel Gomis, acompanyats pels tècnics, els quals han detallat que el projecte compta amb una subvenció de 17.869,16 euros de la Diputació Provincial d’Alacant, dins de la Convocatòria per a l'Impuls de les Instal·lacions Fotovoltaiques per a l'autoconsum d'Edificis Municipals i Enllumenat Públic 2023, on l’Ajuntament aporta la diferència fins a la quantia total de 19.589,60 euros.

        Segons el tècnics l’edifici del Centre Social disposa d'una orientació idònia per a col·locar les plaques en orientació sud-sud-est, sense ombres d'altres edificacions, per la qual cosa es considera que l'eficiència energètica de les plaques serà elevada. En concret, l’empresa adjudicatària Ennova Building S.L., instal·larà en les pròximes tres setmanes 23 plaques la terrassa no transitable de l’edifici i en el cassetó de l'escala, sobre suports específics.

No obstant això, han precisat que l’actuació se centrarà a dotar d'energia elèctrica renovable a la part de l'edifici en ús per part de l'Ajuntament, no disposant-se per a la part diferenciada del bar, que disposa d'instal·lació i comptador separat.

 

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada