Policia Local i Guàrdia Civil de Teulada Moraira localitzen a una dona alemanya desapareguda del seu domicili

Policía Local y Guardia Civil de Teulada Moraira localizan a una mujer alemana desaparecida de su domicilio
  20/06/2022

La Policia Local de Teulada, en col·laboració amb la Guàrdia Civil del lloc de Moraira, ha localitzat en un punt de difícil accés a una dona alemanya de 55 anys que havia desaparegut del seu domicili. La cerca es va activar a les 15 hores del divendres passat després de l'alerta que van donar socorristes de la platja de les Platgetes, Moraira. Segons fonts pròximes a l'operació, la desapareguda havia abandonat la seua residència vacacional entorn de les 13 hores per a anar a la platja, sense documentació ni telèfon, per la qual cosa la família, alertada per la tardança ho va comunicar als socorristes, els qui al seu torn van donar avís als serveis d'emergència.
    Guàrdia Civil de Moraira i Policia Local de Teulada van iniciar les primeres gestions urgents de cerca i van localitzar a la dona sobre les 17 hores. en una zona rocosa de molt difícil accés entre Les Platgetes i L’Andragó. La dona es trobava quasi esvaïda, però en estat conscient, i va ser traslladada al Centre de Salut de Teulada amb una ambulància de Protecció Civil.
    L'Ajuntament de Teulada ha agraït la gran labor “dels nostres serveis d'emergència, gràcies a la seua professionalitat i eficàcia se salven vides diàriament i, en aquest cas, s'ha pogut evitar una tragèdia; a Teulada Moraira comptem amb grans serveis de seguretat i protecció per terra, mar i aire”.

<<< Tornar a la portada