Canfali Marina Alta

EMPRESAS/ Portal de la Marina i Trust Resort Canino s'uneixen per oferir avantatges especials als clients del centre comercial

EMPRESAS/ Portal de la Marina y Trust Resort Canino se unen para ofrecer ventajas especiales a los clientes del centro comercial
  29/06/2020

Trust Resort Caní està situat a 5 minuts de Portal de la Marina, exactament en la parcel·la 337 de la Partida Marjals, en el Polígon 6 (Ondara).

    Portal de la Marina regala descomptes per a canviar en Trust Resort Caní, als socis del Club dels Disfrutones, el seu club de fidelització.

El Centre Comercial Portal de la Marina, propietat de Lar España Real Estigues Socimi i gestionat per Grup Lar  a través de Gentalia, s'uneix amb Trust Resort Canino, el resort per a gossos situat en els voltants de Portal de la Marina, per a oferir descomptes i avantatges exclusius als clients del centre comercial.

A partir d'ara, els clients que no sabien on deixar a la seua mascota durant la seua visita a Portal de la Marina, podran gaudir de 2 hores gratis a l'hotel Resort Canino Trust (de 9 h. a 13 h. i de 16 h.a 18 h.) i així realitzar les seues compres o gaudir de la zona de restauració sabent que els seus gossos estàs en bones mans.

A més, podran gaudir d'avantatges especials com un 20% en residència, perruqueria i piscina amb l'única condició de pertànyer al club de Socis de Portal de la Marina, el Club dels Disfrutones. Així mateix, podran participar en sortejos especials i altres sorpreses només per descarregar-se l'App.

Per a poder fer ús dels serveis de Trust Resort Canino és imprescindible portar la cartilla sanitària del gos, amb totes les vacunes al dia, inclosa la Vacuna de Tos de les Gosseres.

Tota la informació sobre aquest nou servei es pot trobar en www.portaldelamarina.com i en els seus RRSS @portaldelamarina, i davant qualsevol dubte i per a consultar disponibilitat es pot cridar directament Trust Resort Caní 965 27 02 68 o visitar les seues instal·lacions https://goo.gl/maps/4ageun7f2f6icmsd8

 

Cercar notícies
Agenda