Portal de la Marina regala màscares dissenyades per l'artista dianense Tutticonfetti 

Portal de la Marina regala mascarillas diseñadas por la artista dianense Tutticonfetti
  22/01/2021

Portal de la Marina presenta la màscara que l'artista dianense Tutticonfetti ha creat en exclusiva per al centre comercial. Es tracta d'una edició limitada de 200 unitats que els clients podran aconseguir presentant els seus tiquets de compra.

En col·laboració amb artistes, dissenyadors i il·lustradors de la zona, Portal de la Marina regalarà cada mes màscares de col·lecció limitada personalitzades amb dissenys exclusius i més recognoscibles de cadascun d'ells. Per a aconseguir-les, els clients només hauran d'acudir al punt d'informació del centre comercial i presentar un tiquet o suma de tiquets de compra per un valor igual o superior a 60€, inclòs l'hipermercat.

La primera edició limitada i personalitzada per l'artista Tutticonfetti, estarà disponible fins al dia 21 febrer o fi d'existències. 

Des de Portal de la Marina conviden als seus clients al fet que s'animen a col·leccionar-les i esperen amb il·lusió que els agrade la iniciativa tant com a ells, ja que, segons paraules de Virginia Carrasco, directora del centre comercial, “sempre busquem acostar-nos, secundar i gaudir del talent local, una idea que ens va ajudar a dur a terme Escapararte i que, ara, ens ha portat a crear aquestes col·leccions limitades i exclusives dels nostres artistes”. Carrasco afirma que “es tracta d'un projecte del qual estem molt orgullosos per l'altíssim nivell dels artistes amb els quals comptarem. No hi ha més que veure la genial proposta de Tutticonfetti i el seu preciós disseny.

<<< Tornar a la portada