Preferent: Pego-Dénia, un partit de màxima rivalitat comarcal amb baixes sensibles en tots dos bàndols

  • Preferente: Pego-Dénia, un partido de máxima rivalidad comarcal con bajas sensibles en ambos bandos
  • Preferente: Pego-Dénia, un partido de máxima rivalidad comarcal con bajas sensibles en ambos bandos
  23/03/2019

Pego i Dénia es veuran les cares al Cervantes, demà diumenge a les 17.30 hores. Un partit de màxima rivalitat comarcal en què hi haurà baixes sensibles en tots dos bàndols. Els pegolins tindran quatre mentre que els deniers 2. Tot i aquestes baixes, la trobada té tots els al·licients entre "dos eterns rivals". I és que encara que els objectius no són els mateixos, ni de bon tros, el que sí que volen tots dos és sortir victoriosos d'aquest envit. Tres punts en joc que són molt més que tres punts i que poden marcar l'abans i el després de dos conjunts.

JÁVEA- TOUS

El Jávea s'enfronta al Tous en un partit en què no pot fallar si vol arribar al derbi contra el Dénia amb totes les opcions intactes. El tècnic Juan Carlos Signes sap que per ser ahí i jugar la promoció "cal guanyar" i la primera victòria passa "per Tous". Assegura que "queden vuit partits i si volem jugar hem de guanyar" perquè un altre resultat no els val.
El partit es juga al Camp Municipal del Tous, demà diumenge a les 16.30 hores. Alejandro Chaves Gallego és l'àrbitre que ha estat designat per dirigir-lo.

Subscriu-te!