Primera Regional: Altea 1, Orba 0

Primera Regional: Altea 1, Orba 0
  03/12/2017
Reacció estèril

ALTEA: Miquel, Francesc (Vicent, 71’), Hugo, Terri (Jesús, 59’), Pablo, Elias, Kevin, José (Toni, 39’), Gabri (David, 84’), Quique i Luis. 

ORBA: Noguera (Raúl, 45’), Josep Server (Nando, 59’), Víctor Bou, Rata, Pastor, Romera, Josep Pastor, Bati (Palomino, 69’), Batiste, Torrens (Noé, 45’) i Álvaro. 

ÀRBITRE: Christian García. Ha amonestat els locals GAbri, Francesc i Quique, i el visitant Josep Server.

GOL:

1-0. Minut 31. José.

 

L’Orba ha tingut un roí inici de partit que li ha costat car. Els de Gorreta no han agafat ritme en tota la primera part i han acumulat moltes pèrdues de baló. Els locals han aprofitat per dominar i marcar a la mitja hora. En la segona part l’Orba ha millorat i ha començat a tenir més el baló. També han aplegat les ocasions pels visitants en les botes de Rata o Josep Pastor, que n’ha desaprofitat una ben clara. El partit s’ha trencat i s’ha tornat boig, amb intercanvi de cops que no han fet moure el marcador. Tot i que l’actitud és bona i l’equip treballa de valent, l’Orba suma ja huit jornades sense guanyar i només 3 punts en eixe mateix període, un registre molt preocupant que el situa en els llocs de descens. 

<<< Tornar a la portada