Primera Regional: Benissa 0, Altea 0

Primera Regional: Benissa 0, Altea 0
  10/12/2017
Amb la pòlvora mullada

BENISSA: Enrique, Avellà, Letellier (Arturo, 59’), Alex Campos, Quisa (Adrián, 60’), César, Toni Bañuls, Camarasa (Carles, 81’), Joan Carrió (Juanga, 75’), Carliche i Ángel. 

ALTEA: Miquel, Kevin, Klaus, Terri, Pablo (Vicent, 69’), Elias, Toni (García, 89’), Jesús, Gabri (Cannon, 75’, José 76’), Quique i Hugo. 

ÀRBITRE: Alba Félix. Ha amonestat als jugadors locals Joan Carrió, Carliche i Arturo, i als visitants Kevin, Jesús, Pablo i Terri.  

 

El Benissa continua sense guanyar a casa en el que portem de lliga. En esta jornada per sort no li han marcat i ha pogut salvar un punt en un partit que no ha tingut massa història. Sobretot en la primera meitat, en la que ni tan sols ha hagut ocasions tot i que l’Altea ha dominat i ha tingut la possessió per sense perill. Enl a segona part, amb dos passes de Gabri l’Altea ha tingut dos ocasions que ha solventat Enrique en dos mà a mà contra Toni. Amb l’eixida d’Arturo i Adri el Benissa ha millorat i ha tingut més protagonisme. Hi ha hagut un gol anul·lat a Carliche per fora de joc en una falta que ha tret Álex Campos. Desprès, amb l’eixida de Luis l’Altea ha tingut novament dos ocasions en dos centres que no han trobat rematador.

 

JUAN REVELLES

<<< Tornar a la portada