Primera Regional: Benissa 0, Rafelcofer 5

  • Primera Regional: Benissa 0, Rafelcofer 5
  • Primera Regional: Benissa 0, Rafelcofer 5
  • Primera Regional: Benissa 0, Rafelcofer 5
  • Primera Regional: Benissa 0, Rafelcofer 5
  13/01/2018
Sever correctiu

BENISSA: Juanvi, Abel (Adrián, 63’), Camarasa, Alex Campos, Galera, César, Arturo, Revelles (Toni Vila, 45’), Quisa (Lino, 67’), Toni Bañuls i Dani Hernández.

RAFELCOFER: Tito (Sergi, 78’), Tarraso, Andreu, Dorín (Pons, 71’), Rubén (Pau, 64’), Tato, Koki, Alex, Pache, Falquet i Padilla (Alfonso, 86’). 

ÀRBITRE: Francisco José Lidón. Ha amonestat amb groga els locals César, Juanvi i Camarasa, i els visitants Koki i Pache.

GOLS:

0-1. Minut 30. Rubén.

0-2. Minut 44. Dorín.

0-3. Minut 70. Andreu.

0-4. Minut 79. Pau.

0-5. Minut 88. Falquet.

 

El Benissa s’ha endut un sever correctiu del líder que no ha donat cap opció als locals en un partit que ha posat en relleu la diferència de nivell entre els dos contendents. La primera meitat no ha tingut massa ritme, amb un Rafelcofer que dominava el mig del camp i un Benissa ben ordenat en defensa que ha provat l’eixida en joc directe en un parell d’accions que ha desbaratat el porter Tito ben posicionat fora l’àrea. Però el partit ha durat només mig hora. El Rafelcofer ha fet pagar car al Benissa la indolència i la falta de concentració que ha mostrat en defensa a partir del primer gol. En la segona meitat s’han vist un parell de bones accions d’atac dels locals, que han tingut ocasions per marcar en els peus del sempre bregaor Toni Bañuls i amb una bona falta que ha tret Adrián. El Rafelcofer ha marcat el ritme i ha imposat clarament el seu joc, i ha espantat fantasmes desprès la derrota de la setmana anterior. 

<<< Tornar a la portada