Primera Regional: El Campello 0, Benissa 1

Primera Regional: El Campello 0, Benissa 1
  10/03/2018
La il·lusió mou muntanyes

EL CAMPELLO: Poleto, Chema, Rober, Álvaro, Melis, Adri, Gonzalo, Kirill (Yamil, 45’), Alejandro, Joni i Mese (Samuel, 77’). 

BENISSA: Sergio, César (Juan Revelles, 76’), Toni Bañuls (Quisa, 64’), Arturo, Adri, Joan Carrió, Carliche, Galera (Dani Hernández, 51’), Sergi, Connor i Gerardo. 

ÀRBITRE: Hicham Berrabhi. Ha amonestat als jugadors locals Kirill, Rober, i Yamil, i als visitants César, Toni Bañuls, Joan Carrió i Connor. Ha expulsat als jugadors locals Gonzalo (89’) i Melis (71’) per doble groga.

GOL:

0-1. Minut 49. Arturo.

Divuit jornades feia que el Benissa habitava en els llocs de descens. I per fi ha vist el final del tunel, en un moment molt oportú, a falta només de sis jornades. La seua millora venia notant-se des de pràcticament principis d’any, quan es va fer càrrec de l’equip Cutillas. S’han sumat punts, sobretot dins de casa, i faltava una victòria fora per rematar la feina. L’equip s’ha entregat a El Campelló i ho ha donat tot, també les cares noves que s’han incorporat esta setmana. El gol del capità Arturo té un preu d’or.

<<< Tornar a la portada