Primera Regional: Gorgos 1, Oliva 1

Primera Regional: Gorgos 1, Oliva 1
  30/10/2017
Forts en casa

GORGOS: Pedro, Rubén, Jaume Devesa, Lucas León, Joan Lara, Issam (Reda), Carim, José Carrete, Eloy (Iván Carrete), Ferrán i David Buigues (Raúl). 

OLIVA: Miguel, Cañero (Yann), Shyllon, Mascarell, Iborra, Camacho, Gomáriz (Alberto), Jaume (Roger), Fabri, Llidó (Néstor) i Óscar. 

ÀRBITRE: Francisco Javier Fabregat. Ha amonestat amb groga els locals Carim, Jaume Devesa i Pedro, i els visitants Camacho, Shyllon, Alberto, Néstor i Mascarell. Ha expulsat amb roja directa al segon entrenador del Gorgos Pedro Noguera i amb doble amonestació a Iborra, de l’Oliva. 

GOLS:

1-0. Minut 2. José Carrete.

1-1. Minut 50. Camacho.

 

El Gorgos ha ixit enxufat des del primer instant i ha marcat pràcticament en la primera arribada a la porteria rival. Els de Jaume Serra han intentat jugar el baló i han dominat en diversos trams de l’encontre. Tanmateix l’empat de l’Oliva ha aplegat només començar la segona part amb un penalti assenyalat contra el Gorgos. A partir d’eixe moment l’equip visitant ha apretat per endur-se el partit però el Gorgos s’ha defès i ha continuat intentant crear ocasions per marcar El Gorgos ha plantat cara a un dels favorits del grup i s’ha fet fort dins de casa, on només ha perdut el partit de la primera jornada contra el líder Pego i per la mínima. Pel Gorgos han destacat José Carrete, Carim i David Buigues.

<<< Tornar a la portada