Primera Regional: Orba 2, Oliva 0

  • Primera Regional: Orba 2, Oliva 0
  • Primera Regional: Orba 2, Oliva 0
  • Primera Regional: Orba 2, Oliva 0
  • Primera Regional: Orba 2, Oliva 0
  11/03/2018
En mode matagegants

ORBA: Noguera, Maca (Batiste, 69’), Víctor Bou, Guillem (Charrua, 77’), Rata, Romera, Josep Pastor (Noé, 28’), Palomino, Carlitos (Dani, 65’), Torrens i Álvaro.

OLIVA: Miguel, Alberto (Cañero, 81’), Iborra, Colomina, Jaume, Fabri (Pablo, 56’), Juan Torres, Camacho, Toni Blay (Néstor, 45’) i Álex Llidó.

ÀRBITRE: Javier Sequero.

GOLS:

1-0. Minut 38. Rata.

2-0. Minut 64. Maca.

 

L’Orba ha posat el mode matagegants per imposar-se davant un dels cocos del grup i sumar tres punts que saben a glòria. Els de Gorreta han fet un partit molt seriòs i un gran treball defensiu que ha donat els seus fruits. Carlitos avisava en el minut 3 de partit amb un remat quasi dins l’àrea menuda que no ha encertat a tirar entre els tres pals. Desprès Noguera ha salvat el seu equip amb una parada a tir de Toni Blay que ha rebotat desprès en el pal. La concentració i l’encert s’ha reflectit en el gran gol de Rata de falta directa des d’un lateral que ha sorprès el meta visitant, acabant la primera meitat. 

Els d’Orba han mantingut la mateixa línia en la segona meitat, on han trobat més espais per al contraatac i han disposat d’oportunitats, fins que ha aplegat el segon gol. Amb la tranquil·litat del marcador i els canvis l’equip s’ha reactivat, sobretot amb l’aparició del Charrua que ha creat molt de perill. Pels de la Marjal, Rata s’ha mostrat molt incisiu i Maca ha superat amb notable alt la prova de substituir al mig del camp a Pastor, faena que ha rematat amb una gran acció en el segon gol. Els tres punts d’esta jornada fan botar l’equip de la quinzena plaça a la novena.

<<< Tornar a la portada