Primera Regional: Orba 3, R. de Gandia 1

  • Primera Regional: Orba 3, R. de Gandia 1
  • Primera Regional: Orba 3, R. de Gandia 1
  • Primera Regional: Orba 3, R. de Gandia 1
  08/10/2017
Noé, Noé i Noé

ORBA: Raúl, Víctor Bou, Genis (Guillem), Rata (Caliu), Pastor, Romera, Josep Pastor (Javi Mora), Bati, Torrens, Noé i Álvaro (Cambiaso). 

R. DE GANDIA: Andrei, Javi, Caba (Fernando), Cañero, Albert, Ezequiel (Pau), Patxi, Jordi (Nico), Omar, Kike i Rolo (Plame). 

ÁRBITRE: Eduard Martí. Ha amonestat als locals Pastor, Álvaro i Torrens, i a l’entrenador Goreta. Pels visitants han vist groga Omar i l’entrenador Jesús Moratal. 

GOLS:

1-0. Minut 5. Noé.

2-0. Minut 15. Noé.

2-1. Minut 30. Kike.

3-1. Minut 89. Noé.

 

Desatacar un jugador per damunt dels altres dins d’un equip com l’Orba pot semblar fins i tot una irreverència, ho reconec. Però hui toca, perquè el hat-trick de Noé ha estat per endur-se el baló firmat pels seus companys i tota l’afició sencera si fa falta. Un 2-0 en el primer quart de partit semblava encarrilar l’encontre pels de casa i esperar una victòria plàcida. Però res més lluny de la realitat, perquè el R. de Gandia s’ha enxufat a la mitja hora quan ha aparegut Patxi i ha començat a trenar jugadres amb els seus companys d’atac fins que ha retallat el marcador. En la segona, el partit semblava controlat i l’Orba ha millorat en els canvis, però la incertesa s’ha mantés fins que ha rematat el killer. En definitiva, tres punts molt bons per a l’Orba, primers davant la seua afició, que s’instal.la a la part de dalt de la classificació. 

<<< Tornar a la portada