Primera Regional: Pego 3, Ondarense 0

  • Primera Regional: Pego 3, Ondarense 0
  • Primera Regional: Pego 3, Ondarense 0
  • Primera Regional: Pego 3, Ondarense 0
  07/01/2018
Rico corona amb un golàs el triomf del Pego

PEGO: Adrián, Robles, Morató, Giménez, Fran (Cabe, 77’), Sergio (Michel, 87’), Bertó, Alberto Morera, Guede, Rico (Borja, 86’) i Oller (Joaquín, 78).

ONDARENSE: Eric, José Puma, Leto, Jaime (Jordi Estarca, 73’), Burgos, Borja Cervera, Espinosa, Jordi Sirerol, Enrique Sirerol, Isaac i Juanito.

ÀRBITRE: Jorge Luis Montoro. Ha amonestat als locals Sergio, Rico, Morató, Fran i Alberto Morera, als visitants Jordi Sirerol, José Puma, Espinosa, Jaime i Eric.

GOLS:

1-0. Minut 6. Rico.

2-0. Minut 74. Bertó.

3-0. Minut 83. Rico.

 

El Pego s’ha endut els tres punts amb un contundent marcador que no reflecteix una gran superioritat en el derbi. Poca història al marge del golàs de xilena que ha fet Rico, el de la tranquil·litat, digne de l’ovació que s’ha endut el jugador quan ha estat substituït. Precisament Rico ha estat qui ha obert el marcador també amb una imparable volea amb l’exterior que ha incrustat pel pal contrari. Els dos equips han fet el seu joc. El Pego ha tingut els seus moments, amb bones combinacions que han despertat els “olés” del públic. També ha estat efectiu en la pressió sense baló, que li ha proporcionat el segon gol en un moment clau i també de bella factura. L’Ondarense, sense baixar mai la guardia, han tingut les seues ocasions de la mà de la tripleta elèctrica que formen els germans Sirerol i Juanito, i que hagueren pogut canviar el guió de partit si el porter pegolí Adrián no haguera estat espavilat per desbaratar un parell de contraatacs dels pegolins en la segona part. El més important pel Pego han estat els tres punts, que situen l’equip a només tres punts del líder Rafelcofer. Pel Pego han destacat Rico, amb una gran vesprada, Morató, creant perill pel lateral esquerra, i Adrián, efectiu quan ha fet falta. Per l’Ondarense, Enrique Sirerol i Juanito han estat a bon nivell, mentre que Espinosa ha deixat detalls de la seua classe.

<<< Tornar a la portada