Primera Regional: Polop 0, Pego 4

Primera Regional: Polop 0, Pego 4
  13/02/2018
Saber sofrir

 

POLOP: Aaron, Santi, Damián (Sergio, 46’) (Lillo Carayol, 65’), Florin, Juli, Alfredo, Merca, Esteban, Lillo Sánchez, Millán (Víctor) i Iván Rubio.  

PEGO: Adrián, Robles (Curro, 88’), Giménez (Cabe, 75’), Joaquín, Fran, Frede, Sergio, Bertó (Alejandro Morera, 53’), Guede, Rico (Borja, 78’) i Oller. 

ÀRBITRE: Daniel Navarro. Ha amonestat els jugadors locals Damián, Lillo Sánchez, Esteban i Ivan Rubio. Pels visitants han vist groga Rico, Borja, Frede i el delegat Giner. Han estat expulsats amb dos grogues el jugador local Merca i amb roja directa el visitant Oller.

GOLS:

0-1. Minut 56. Joaquín.

0-2. Minut 71. Rico.

0-3. Minut 72. Rico.

0-4. Minut 83. Alberto Morera. 

 

El Pego ja guanya fins i tot sofrint. No ha sigut fàcil el partit contra el Polop que s’ha disputat en un camp de no massa grans dimensions com és el de Callosa d’Ensarri. Desprès un inici igualat, el Pego ha imposat el ritme i ha dominat encara que no ha aplegat el gol fins a meitat de la segona part. Desprès perdre a Oller amb roja directa, Rico ha sentenciat amb dos gols consecutius, i Alberto Morera ha posat el colofó quasi acabant l’encontre. Tot i el bon resultat, la part negativa és que el Pego perd per al pròxim partit a Bertó per lesió i a Oller i Rico per targetes, a més que no recupera encara a Morató.

<<< Tornar a la portada