PSPV-PSOE PEGO: Un exemple del que ens pot arribar a caure damunt si acaba governant un partit com Compromís al nostre poble

PSPV-PSOE PEGO (*): Un exemple del que ens pot arribar a caure damunt si acaba governant un partit com Compromís al nostre poble
  30/12/2022

Hem assistit a espectacle esperpèntic. Un exemple del que ens pot arribar a caure damunt si

acaba governant un partit com Compromís Pego.

Ens preocupa, i molt, les paraules i posicionament dels regidors de Compromís Pego en el plenari extraordinari celebrat, on han amenaçat a les possibles inversions d'empreses que volen establir-se al nostre poble.

            És incongruent que Compromís Pego parle del model econòmic de Sagunt -com ha fet en l’última sessió plenària d’enguany-quan tots sabem que aquest partit es mostra en contra d'aquest tipus de projectes econòmics. Ha quedat palès moltes vegades. Sembla que no van en la línia dels seus propis companys, ja que mentre Compromís Sagunt dona suport a la indústria, Compromís Oliva dona suport al projecte del golf, i Compromís Pedreguer dona suport a la construcció, els representants del mateix partit a Pego ni volen golf, ni  indústria, ni construcció.

El projecte del Pego Golf es va iniciar l’any 2005 i a dia de hui no té tancats els determinis. Des del PSPV creguem que cal treballar amb responsabilitat i complint la legalitat. Sempre hem seguit les recomanacions dels tècnics. Sempre se'ns ha dit que cal seguir unes pautes, uns tràmits per tal d'evitar cap perjudici econòmic -a través de demandes- i així ho estem fent perquè nosaltres sempre treballem pels interessos del nostre poble. Així ho hem demostrat en aquesta i les anteriors legislatures.

Respecte a Compromís, ens agradaria saber si ho fa, perquè no es demostra amb els fets, i més quan es constata que les Conselleries governades per ells han invertit 0 euros en el nostre poble. Especial incidència te això quan parlen de defensa del medi ambient, però la Conselleria que deuria ocupar-se de la matèria no ha invertit ni un euro en el parc natural, ja que els diners destinats a la marjal sempre han eixit de les arques municipals.

De la mateixa manera, parlen de polítiques socials, però del projecte d’ampliació i renovació de la residència de majors no sabem res.

Amb tot això es constata que Compromís Pego vol donar lliçons, però no ha aportat mai cap iniciativa per millorar el nostre poble. Ni urbanística, ni agrícola, ni turística, ni d'ocupació, ni social. Sembla que estar en contra del camp de golf és l'única bandera que tenen per a intentar guanyar unes eleccions.

<<< Tornar a la portada