Ports preveu reobrir el pàrquing del Mollet d’Espanya abans de Setmana Santa

Puertos prevé reabrir el parking del Mollet d’Espanya antes de Semana Santa
  22/02/2024

 

La Conselleria ha iniciat els treballs per a la reobertura del pàrquing situat en la zona del Mollet d’Espanya, que es va clausurar de manera abrupta a final de març de 2023. La concessionària va presentar una querella contra la llavors directora general de Ports, María Luisa Martínez, a la qual es va acusar de prevaricació per adjudicar l'explotació de l'aparcament a una altra empresa. Segons ha informat el Partit Popular, les parts implicades en el procés judicial han arribat a un acord, que ha sigut “afavorit per Pepa Font, comissionada del port de Dénia”. 

El PP ha explicat en un comunicat que “l'obertura del pàrquing al públic és una demanda reiterada dels hostalers i comerciants de la façana marítima de Dénia, que van veure com a pocs dies d'empecer la temporada de pasqua, es tancava un aparcament amb més de 400 places. Un mal econòmic que han reiterat en infinitat d'ocasions, ja que el problema d'aparcament a la ciutat cada vegada és més important”.

Els populars han ressaltat que “d'esta manera, comença a veure's la gestió de la Comissionada del Port Pepa Font, en la qual el president de la Generalitat, Carlos Mazón, va delegar la gestió del Port de Dénia, ja que es considera de vital importància esta infraestructura per a la Comunitat Valenciana, i qui millor, que l'edil popular”,

<<< Tornar a la portada