Regional Preferent: El Calpe guanya, el Jávea empata i el Dénia perd

Regional Preferente: El Calpe gana, el Jávea empata y el Dénia pierde
  27/03/2023

Va haver de tot en la vinté-setena jornada en el grup III de la Regional Preferent per als equips de la Marina Alta. Triomf del Calpe a casa del cuer el Muro per 0-1, en un partit que no va tindre més història que el punt de Manu en el minut 16. Els calpins van ser superiors a un rival que va exposar les raons per les quals tanca la classificació.
    Per part seua, el Jávea va sumar un vaig empatar en el camp del Promeses Sueca (1-1) que es va avançar quasi al final de la primera meitat, malgrat que jugava amb un menys des del minut 16. Els xabiencs ho van intentar fins que va arribar el punt de Javi Hernández, en el minut 87 de partit.
    El pitjor aturat d'aquesta jornada va ser al Dénia, que va caure 3-0 a casa de l'Alberic. Els locals van sorprendre amb un matiner gol, als tres minuts, i van posar el segon abans del descans. La sentència va arribar en el 79, davant un Dénia desdibuixat.
    Els groguets es mantenen huitens amb 37 punts, encara que els seus rivals directes li retallen distàncies, entre ells el Calpe i Jávea que aconsegueixen els 31 punts.