Regional Preferent: El Dénia goleja, el Calpe guanya i el Jávea empata

Regional Preferente: El Dénia golea, el Calpe gana y el Jávea empata
  13/02/2023

Bona jornada en línies generals per als equips de la Marina Alta en el grup III de la Regional Preferent, que van sumar dos triomfs i un empat. El Dénia va mostrar la seua versió més eficient davant el Benigànim, al qual li va endossar un 4-0. Destefano va obrir el marcador en l'equador de la primera part i Renzo, per partida doble, i Panucci, van arredonir la golejada en la segona meitat.
    Per part seua, el Calpe va aconseguir per fi una victòria davant el Carcaixent (1-0) amb l'únic punt de Meji res més iniciar el partit. Els de Lauro van fer un gran partit i van ser capaços de resistir i mantindre el amarcador favorable davant l'empenyiment del seu rival i malgrat jugar amb un menys des del minut 37, per l'expulsió amb doble groga del central Paolo.
    També el Jávea va sumar un valuós punt davant l'Olleria (1-1), segon classificat, encara que va fallar dos penals -detinguts pel portera visitant- i clares ocasions de gol per a emportar-se el partit. Marcos Bisquert va obrir el marcador per als de casa en el minut 25 i Francesc Francesc va posar les taules en el 62, quan els visitants ja jugaven amb nou jugadors per l'expulsió de dos dels seus jugadors -els qui van escometre els penals- amb roja directa.