Repte superat: Portal de la Marina lliura els diners perquè els xiquets de l'Hospital de Dénia vegen moltes estreles 

Reto superado: Portal de la Marina entrega el dinero para que los niños del Hospital de Dénia vean muchas estrellas
  17/12/2020

Quilòmetres solidaris bat el rècord de la solidaritat gràcies a la participació de centenars de corredors

El Centre Comercial Portal de la Marina ha fet lliurament dels fons recaptats per la iniciativa Quilòmetres solidaris per a poder pintar un planetari a la sala de pediatria de l'Hospital de Dénia. En el repte es convidava als corredors voluntaris a sumar quilòmetres en l'aplicació Strava.  Només van bastar sis dies per a aconseguir la meta i sumar 10.000 quilòmetres, malgrat que el termini era d'un mes. Tot un rècord de velocitat i de solidaritat que va superar les expectatives més optimistes. 

En l'acte de lliurament dels fons, celebrat el dimecres, la gerent de Portal de la Marina, Virginia Carrasco, va declarar que “això és una mostra clara de la qualitat humana de la gent de la comarca. Hem demostrat que junts podem arribar molt lluny, fins i tot a les estreles”. Segons Carrasco, “és un honor haver format part d'aquest projecte i saber que els xiquets i xiquetes de la nostra zona tindran un espai millor a l'Hospital. I tot, gràcies als runners i esportistes que es van tirar als carrers a caminar i córrer per una molt bona causa. Això ens anima a seguir avant amb noves iniciatives amb les quals continuar aportant el nostre granet d'arena a la societat.”

Per part seua, Alicia Ventura, directora del projecte cuidArt de l'Hospital Marina Salud de Dénia va incidir en la importància d'una iniciativa com aquesta, en la qual de la mà de l'artista “planetari” Juánfer Sáez convertiran els sostres de la unitat de pediatria en una recreació de les constel·lacions d'estreles i planetes de la via làctia. 

En la presentació va estar també Natalia Casado, directora d'Infermeria del Departament de Salut de Dénia, qui va afirmar que “aquesta iniciativa és tan important que els primers milers de quilòmetres els van fer el personal sanitari de Marina Salut, que es van posar a córrer quan es van assabentar del repte. Projectes com aquests no curen, però ajuden moltíssim a millorar la salut dels malalts i fan més senzill el nostre treball diari; així que si hi ha més aventures com aquestes, benvingudes siguen”

La intenció és que sí que n'hi haja, i així ho va constatar Virginia Carrasco, que va avançar que molt prompte donaran a conéixer els nous reptes i objectius solidaris que s'ha marcat Portal de la Marina per a l'any 2021, tant en solitari com en diverses col·laboracions amb empreses i institucions dins del seu programa Happy together.

<<< Tornar a la portada