Sapristi Décom triomfa en els Premis Alce amb 3 ors, 2 plates i 1 bronze

  • Sapristi Décom triunfa en los Premios Alce con 3 oros, 2 platas y 1 bronce.
  • Sapristi Décom triunfa en los Premios Alce con 3 oros, 2 platas y 1 bronce.
  18/07/2022

La creativitat publicitària dianense gaudeix de molt bona salut. Així ho demostra el palmarés de la XX edició dels Premis Alce, els premis referencia de la província d'Alacant. En la gala, celebrada a Elx dissabte passat, l'agència local Sapristi Décom va aconseguir tres alces d'or en les categories de radi, copy i gràfica, dues de plata en exterior i copy i un de bronze en la secció de so. 

Segons Sapristi, ha sigut "un resultat molt positiu, en una edició molt competida en la qual el jurat (format per alguns dels millors professionals del país) va posar el llistó molt alt, deixant diversos premis deserts malgrat que hi havia més de 140 campanyes presentades en totes les categories".

 Per als responsables de l'agència, “continuar sent ací a dalt en el palmarés és cada vegada més difícil, la competència creix i l'exigència també. Haver-ho fet amb 5 projectes diferents demostra quin és el nivell general dels treballs de Sapristi Décom.”

 També van voler tindre un reconeixement a les marques premiades, “sense les quals ni hi hauria premis ni hi hauria creativitat. De fet, que un dels nostres clients, l'Ajuntament d'Elx haja sigut guardonat com a anunciant de l'any és un motiu d'orgull.”

 Sapristi Décom ha aconseguit en els últims mesos altres guardons. L'agència ha sigut reconeguda per primera vegada amb els premis nacionals de creativitat en el Festival de Sant Sebastià i ha aconseguit el lloc 52 en el rànquing nacional d'agències de publicitat realitzat per la revista El Publicista.

<<< Tornar a la portada