Segona FFCV: Victòria per al Pedreguer (2-1) i quinze partits de sanció per a cinc jugadors del Benifairó

Segunda FFCV: Victoria para el Pedreguer (2-1) y quince partidos de sanción para cinco jugadores del Benifairó
  25/04/2024

El polèmic final del Pedreguer-Benifairó, en el qual el col·legiat va haver de suspendre el joc en el minut 87, deixa mal parat a l'equip visitant, que acumula 15 partits de sanció repartits entre cinc jugadors. Les causes són la majoria per menyspreu o desconsideració cap a l'àrbitre, encara que també li cauen a un jugador tres partits per agressió en grau de temptativa i altres quatre a un altre per amenaces. La majoria de les sancions tenen el seu origen en la batussa que es va muntar en eixe mateix minut i que va obligar l'àrbitre a suspendre el partit. Encara que tots dos clubs són sancionats per “renyina confusa i tumultuària de jugadors i components de la banqueta de l'un o l'altre equip entre si”, cap jugador del Pedreguer va patir sanció.
    A més de donar per finalitzat el partit amb el resultat de 2-1 per al Pedreguer, vàlid en eixe moment, el club visitant haurà d'indemnitzar al club local “amb l'import dels desperfectes ocasionats en una porta de les instal·lacions” del Poliesportiu Municipal, tal com va quedar reflectit en l'acta arbitral.