Canfali Marina Alta

Sense plāstic és fantāstic!

  • Sense plāstic és fantāstic!
  • Sense plāstic és fantāstic!
  • Sense plāstic és fantāstic!
  • Sense plāstic és fantāstic!
  29/11/2019

 

Més del 90% de l'plàstic que consumim no es recicla, com adverteix Greenpeace. Declarar la guerra als plàstics no és tasca fàcil. A l'apuntar-nos al supermercat advertirem que viure sense plàstic no és tan senzill. Però podem posar el nostre gra d'arena per reduir el seu consum.

Saps que la primera palleta comercial, d'aquestes que fem servir per a les begudes i batuts, estava feta de paper? Si et fixes, veuràs que les palletes i gots de paper tornen al super. El motiu, la demanda i la conscienciació del consumidor sobre els problemes derivats del consum desmesurat de plàstics van en augment.

Hi ha un bon nombre de botigues on line perquè siga més fàcil "viure sense plàstics". Algunes solucions ens poden semblar una mica desgavellades; altres, no tant. Aquí van algunes:
        Utilitza desodorants sòlids naturals i esponges vegetals.

        Cuida't els cabells amb pintes i raspalls de fusta que tinguen truges naturals; també hi ha raspalls de dents de fusta.

        Substitueix les compreses habituals per la copa menstrual de silicona mèdica o per compreses de cotó orgànic impermeables i transpirables; també hi ha salvaslips de roba.

        Utilitza maquineta d'afaitar o depilar reutilitzables.

        Passa't als sabons, xampús i condicionadors naturals en pastilla.

        Canvia les baietes convencionals fabricades amb derivats de petroli per baietes compostables.

        Estén la roba amb pinces d'acer inoxidable o amb les clàssiques de fusta.

 

Jaume Costa i Vicent Carrió, Maria Sendra, Mª Ángeles Crespo i Rosario Prefasi fan les seues compres sense plàstic. I tu, a què esperes?

Envia'ns la teua foto fent la compra sense plàstics i participa en el nostre sorteig.

Demà dissabte 30 de novembre donarem a conèixer el nom de l'guanyador o guanyadora de tercer "cabàs" per anar de compres donat per la firma de Gata "Kbas". El sorteig forma part de la campanya de CANFLAI MARINA ALTA dirigida a sensibilitzar els nostres lectors sobre la importància de reduir el consum de plàstics d'un sol ús. Uneix-te a ella!
El següent sorteig es farà el divendres 13 de desembre. En aquesta ocasió, sortejarem el quart carro per anar a comprar donat per la firma Rolser de Pedreguer. Pots enviar-nos les teues fotos fins dijous 12 a correo@canfalimarinaalta.com. Totes es publicaran al facebook i una selecció en les nostres edicions digital i en paper.

Redueix el consum de plàstics d'un sol ús i recorda ...

SENSE PLÀSTIC ÉS FANTÀSTIC!

Cercar notícies
Agenda