Showcooking de crosta pegolina en FITUR

  • Showcooking de crosta pegolina en FITUR
  • Showcooking de crosta pegolina en FITUR
  20/01/2022

Els caps de cuina dels restaurants pegolins Rafel i Zorrilla han protagonitzat a l’edició 2022 de la Fira Internacional de Turisme un showcooking presencial de l’arròs amb crosta com un dels plats estrela de la tradició autòctona culinari del municipi.

            L’activitat ha estat recolzada per la delegació municipal integrada por l’alcalde, Enrique Moll, i els regidors de Medi Ambient, Cultura i Urbanisme, Laura Castellà i de Turisme, Promoció Econòmica i Comunicació, Ricardo Sendra.

Aquest últim ha emmarcat la iniciativa en el projecte de promoció de l’arròs cultivat en la marjal pel fet que, segons assenyala “Pego sempre ha mantingut una estreta relació amb la cuina, com així ho indica que en la majoria de cases es trobes grans mestres dels plats tradicionals quasi sempre amb l’arròs com a base, que han estat la millor referencia per als chefs pegolins que han triomfat i triomfen per tot arreu del mon”.

Per la seua banda, la regidora de Medi Ambient ha justificat la promoció de les rutes ornitològiques al parc natural com a novetat de l’oferta turística local per a captar als aficionats a l’observació de les aus.  

 

<<< Tornar a la portada