Sense plàstic és fantàstic: Campanya de CANFALI MARINA ALTA per conscienciar sobre l’ús d’elements més sostenibles i ecològics

Sin plástico es fantástico: Campaña de CANFALI MARINA ALTA para concienciar sobre el uso de elementos más sostenibles y ecológicos
  07/09/2019

CANFALI MARINA ALTA llança la campanya Sense plàstic és fantàstic per conscienciar sobre les alternatives més ecològiques a l’hora de fer la compra

 

 

CANFALI MARINA ALTA se suma a les moltes iniciatives de conscienciació de caràcter global que incideixen en la necessitat d’acabar amb l’ús del plàstic. Una feina que correspon a tots i cada un dels habitants del Planeta, i a la que volem aportar el nostre gra d’arena.

            En definitiva, es tracta de contribuir a la disminució del consum de plàstic promovent l’ús d’alternatives, com ara els cabassos, les bosses de tela o els carros a l’hora de fer la compra.

            Així, durant els pròxims mesos a CANFALI MARINA ALTA compartirem les fotografies que ens facen aplegar els lectors fent la compra sense plàstic. I entre totes les imatges que recopilem sortejarem periòdicament uns carros de compra i uns cabassos, que ens han cedit gentilment les empreses Rolser i Kbas, respectivament. Les imatges es publicaran en les edicions impresa i digital del periòdic.

            Els sortejos s’han previst per a les dates: 21 de setembre, 5 d’octubre, 19 d’octubre, 1 de novembre, 16 de novembre, 30 de novembre, 14 de desembre i 28 de desembre.

            La campanya arranca hui mateix i les primeres imatges les publicarem la pròxima setmana. Ja pots enviar-nos les fotos a correo@canfalimarinaalta.com aportant un nom i número de telèfon per posar-nos en contacte amb tu.

            Anima’t i participa!

Subscriu-te!