Soloumonics i No Comment posaran la música en directe al Mig Any de Sant Jaume d’Ondara 2024

  • Soloumonics i No Comment posaran la música en directe al Mig Any de Sant Jaume d’Ondara 2024
  • Soloumonics i No Comment posaran la música en directe al Mig Any de Sant Jaume d’Ondara 2024
  15/01/2024

Esmorzar i dinar, torneig de raspall, bous amb carretons, pilota, DJ i música en directe integren el programa del Mig Any de les Festes Populars de Sant Jaume 2024, organitzat per la Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara.

El responsable de l’àrea, Jordi Ruiz, junt a l’alcalde, José Ramiro, ha presentat el cartell i ha especificat una agenda d’actes que té previst començar a les 9.30 hores amb els esmorzars al Prado amb servei de barra, per a obrir el parc infantil amb unflables a partir de les 11 als voltants del recinte, i donar pasa a “la dinaora” que estarà amenitzada pel grup Soulomónics” i el posterior dinar que posarà l’equador a la jornada. Paral·lelament el trinquet albergarà les partides del torneig de  raspall per a les penyes i quintades que prèviament formalitzen la inscripció al telèfon 607364935.

 

DISSABTE 27 DE GENER

 

Els actes es reprendran a la sobretaula amb el DJ Àlex Femenia, per a donar pas a la solta  dels bous amb carretons pels més menuts a la plaça de bous a les 17 hores, i completar la jornada amb la festa musical dins del Prado un hora després amb l’actuació en directe de l’orquestra No Comment.

El regidor de Festes i Tradicions, Jordi Ruiz, ha animat a totes les penyes i quintades, i a tota la ciutadania en general, a participar en els actes programats, per a viure una jornada festiva que té com a objectiu fer passar una bona estona a tots aquells que esperen amb il·lusió l’arribada de les properes Festes Populars. Així mateix, ha volgut agrair la col·laboració de la Comissió de Festes de Sant Jaume, bar Trinquet, Club de Pilota Ondara, i de la Penya Taurina en l’organització de les activitats.

 

 

 

<<< Tornar a la portada