Supermercats masymas amplia la venda on line a Xàbia, València, Castelló, Benidorm i Alcoi

Supermercados masymas amplía la venta online a Xàbia, Valencia, Castellón, Benidorm y Alcoy
  01/06/2022

Masymas supermercats, de la distribuïdora valenciana Juan Fornés Fornés SA, ha ampliat des d'aquest dimecres un de juny la seua iniciativa de venda on line a les localitats de València, Castelló, Benidorm, Xàbia i Alcoi. La botiga en línia de masymas supermercats (tienda.masymas.com) compta amb un disseny 100% *responsive amb prop de 8.000 referències. Una àmplia oferta que inclou productes frescos -ja siguen al tall o en safata- i per als quals es garanteix “la mateixa qualitat i frescor que a les seues botigues físiques”. També posa a la disposició dels clients les mateixes promocions i ofertes que tenen les botigues físiques de la cadena.
    La comanda en línia es prepara des dels propis supermercats amb la intenció de garantir el millor servei. A més, la botiga en línia permet al client indicar, a través d'un comentari, com vol la preparació de la seua comanda dels productes frescos.
Masymas ha previst per a aquesta ampliació del seu canal de venda en línia, oferir l'enviament gratuït durant els mesos de juny i juliol per compres superiors a 40 euros.
    La cadena de distribució va estrenar al desembre de 2021 el seu canal de venda en línia a Dénia. La intenció de l'empresa és continuar amb l'expansió d'aquest nou format de venda a noves localitzacions durant els pròxims mesos.

<<< Tornar a la portada