Tallers, demostracions i concurs de pintura ràpida revitalitzen la Fira de Comerç de Pego 2022 al passeig Cervantes

  • Talleres, demostraciones y concurso de pintura rápida revitalizan la Fira de Comerç de Pego 2022 en el paseo Cervantes
  • Talleres, demostraciones y concurso de pintura rápida revitalizan la Fira de Comerç de Pego 2022 en el paseo Cervantes
  08/05/2022

L’elecció del passeig Cervantes com a nou emplaçament per part de l’organització ha revitalitzat una Fira de Comerç de Pego, que tornava a escena després de dos anys de vacant per la pandèmia.

        Tallers, demostracions i concurs de pintura ràpida han ambientat durant tota la jornada l’activitat promocional dels vint-i-set establiments que han ofert l’ampla gama de serveis personalitzats amb que compta el teixit comercial pegolí.

        L’esdeveniment ha estat inaugurat per una representació de la corporació municipal pegolina encapçalat per l’alcalde, Enrique Moll, i el regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, que ha estat reforçada per la presència de gerent del CREAMA, Rosario Donderis.

        Sendra ha valorat amb satisfacció la predisposició del comerç pegolí per a tornar a eixir al carrer per a reafirmar la vocació de servei i les avantatges de l’atenció personalitzada de cara dels potencials clientes de la Marina Alta i comarques veïnes. “N’hi ha que agrair que els comerciants hagen redoblat l’esforç per a allargar l’activitat de la setmana i eixir el diumenge al passeig per a reivindicar la importància del sector tant de cara a promocionar el poble, com a l’hora d’afrontar fenòmens com la despoblació”.

Aquesta dinàmica, segons ha afirmat, té també la seua repercussió positiva en altres sectors com l’hostaler que, al llarg dels dos últims caps de setmana, ha tingut l’oportunitat de rescabalar-se dels mesos de tancament.

        “Amb eixe propòsit havíem fet coincidir les Jornades gastronòmiques de l’arròs amb la Fira de Comerç perquè era una forma de anar tots a la una, i al final, segons tots els hostalers amb els que des de la Regidoria hem estat parlant, han confirmat que ha estat una estratègia encertada que s’ha unit al Festival d’Arts Escèniques del cap de setmana precedent on els diferents establiments van posar el cartell de complet”, ha manifestat.

        La fira ha estat ambientada amb un encontre nacional de patchwork que ha reunit a les practicants d’aquest art en diferents municipis de tot el llarg i ample de la geografia valenciana en el Mercat Municipal i en la mostra de peces habilitada en el Centre d’Exposicions del carrer Hospital.

       

 

 

 

       

<<< Tornar a la portada