Teulada Moraira arranca la seua campanya nadalenca de Bons Comerç amb el suport tècnic de la Unió Gremial

  • Teulada Moraira arranca su campaña navideña de Bonos Comercio con el apoyo técnico de la Unió Gremial
  • Teulada Moraira arranca su campaña navideña de Bonos Comercio con el apoyo técnico de la Unió Gremial
  25/11/2022

Teulada Moraira ja ha posat en circulació una edició nadalenca dels Bons Comerç. Això ha sigut possible gràcies a la signatura d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Teulada i la Unió Gremial. Fins al dia 30 d'aquest mes, les persones que vulguen adquirir el seu bo de comerç hauran d'agafar cita a través de la pàgina web bonoteuladamoraira.es i abonar els 75 euros el dia assignat. Serà entre l'1 i el 31 de desembre la data establida per a gastar 150 euros de la targeta.

Els comerços i empreses que vulguen formar part d'aquesta proposta promocional ho podran fer a través de la web bonoteuladamoraira.es o posant-se en contacte amb el departament de CREAMA-Teulada Moraira o Unió Gremial. El llistat d'empreses que participaran es publicarà a partir del dilluns 28 de novembre. 

Igual que aquest estiu, els bons al consum, s'articularan mitjançant targetes moneder i garanteixen que qualsevol persona, major de 18 anys i empadronada en localitat, puga accedir a ells, mitjançant reserva en línia o telefònica. Una altra possibilitat serà acudir als llocs de lliurament dels bons, d'aquesta manera se salva la bretxa digital i es garanteix que tothom puga adquirir el seu.

Aquesta campanya nadalenca de foment del consum en el comerç local s'està duent a terme gràcies al treball de l'Ajuntament de Teulada i la col·laboració de la Diputació d'Alacant. Comptant amb el suport tècnic de la Va unir Gremial, CREAMA Teulada Moraira i l'Associació d'Empresaris de Comerciants Teulada-Moraira-AECO.

<<< Tornar a la portada