Teulada Moraira participa en l'encesa de torres i talaies de la Mediterrània pels Drets Humans

Teulada Moraira participa en la encendida de torres y atalayas del Mediterráneo por los Derechos Humanos
  14/01/2022

L’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta, en col·laboració amb l’Associació Cultural Amics de Teulada, el Cor la Senieta de Moraira, l’Associació Pren-li Foc a la Metxa i l’Ajuntament de Teulada, participa en l'edició d'enguany de l'Encesa de Torres i Talaies de la Mediterrània pels Drets Humans. La cita és hui dissabte al Castell de Moraira.
    L'encesa de llums consisteix en la il·luminació de torres i fortificacions de defensa de la costa com a símbol de reivindicació de drets humans i protecció del patrimoni. Es faran dos actes. El primer a les 13 hores, amb senyals de fum, i el segon a les 18 hores, amb senyals de llum. A hores d’ara hi ha confirmats 58 punts a Mallorca i una vintena a la franja mediterrània peninsular, a més d'alguns al Líban, Marroc i Tunísia.
    L'objectiu de l'esdeveniment és impulsar un moment de reflexió entorn del patrimoni i la reivindicació dels Drets Humans. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració del Consell de Mallorca, Amnistia Internacional, l'Institut de Marratxí -lloc on va començar la idea- , el Fons Mallorquí de solidaritat i Cooperació, l’Institut Ramon Muntaner, la Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià i els ajuntaments que s'hi han sumat a la convocatòria. 
El manifest que es llegirà ha estat redactat per Maria del Mar Bonet. No res diu el paperet, mai millor dit.

<<< Tornar a la portada