Triplet de triomfs en la Regional Preferent que enxufen a Jávea, Calp i Dénia en la lluita per les huit primeres places 

Triplete de triunfos en la Regional Preferente que enchufan a Jávea, Calpe y Dénia en la lucha por las ocho primeras plazas 
  23/04/2023

Inèdit triplet de triomfs per als equips de la Marina Alta del grup III de l Preferent que arriba en el millor moment de la competició, i que endolla als tres en la lluita per accedir al grup dels huit primers que l'any vinent estrenaran la nova màxima categoria regional. 
    El Jávea ha guanyat 2-1 a l'Olimpic de Xàtiva amb remuntada i dos punts de Cabo. El tercer triomf dels d'Ivorra que consolida el seu millor moment de la temporada, i que ja és nové amb 40 punts, a tan sols un punt de la huitena plaça. 
    Per part seua, el Calpe va doblegar al Cullera per 3-0 en un dels millors partits de la temporada, i que va liquidar en la primera meitat amb punts de David, Xavi i José María. Els de Lauro, amb el seu segon triomf consecutiu, aconsegueixen la desena posició amb 38 punts, a 3 de l'objectiu.
    No menys meritori i treballat ha resultat la victòria del Dénia (1-0) davant La Font, un rival directe en la lluita per la huitena plaça. L'únic tant ho va transformar Panucci en el minut 50, per a consolidar als groguets en la setena posició amb 44 punts, i amb un marge de 4 punts precisament sobre el Jávea.

<<< Tornar a la portada