“Martita de granà” i “Coco, el musical” recalen el 12 i 13 juliol a la plaça de bous d’Ondara

  • “Martita de granà” i “Coco, el musical” recalan el 12 i 13 de julio en la plaza de toros de Ondara
  • “Martita de granà” i “Coco, el musical” recalan el 12 i 13 de julio en la plaza de toros de Ondara
  23/05/2024

L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Turisme,ha presentat la celebració de dos espectacles d’alt nivell el pròxim mes de juliol a la plaça de bous.

La presentació ha estat a càrrec de la responsable de l’àrea de Turisme, Raquel Mengual i del representant de la productora Tierra de Comedia, Edu Sanblás, organitzadora dels esdeveniments.

“L’Ajuntament d’Ondara dóna suport a la cultura perquè aquests esdeveniments contribueixen a potenciar la «marca Ondara»” ha afirmat Mengual pera incidir en l’impacte econòmica important que tenen al municipi aquest tipus d’activitats.

 

12 i 13 DE JULIOL

 

 Per la seua banda, Sanblás, ha donat les gràcies a la representant municipal pel recolzament que ha dispensat l’Ajuntament a la iniciativa y ha detallat la natura dels espectacles fixat respectivament per al divendres 12 de juliol i per al dissabte 13. El primer tindrà com a protagonista a la còmica Martita de Graná, com a un nou xou titulat “Martita sea”, on mostrarà de quina manera li ha canviat la vida en els últims anys, passant del professional al personal i reivindicant temes com la solteria, l'edat o la importància de la salut mental.Tot això narrat a partir de les 20 hores amb la desimboltura de la que es considerada una de les millors còmiques de l’actualitat al haver saldat l’anterior gira amb més de 200.000 entrades venudes, que suposa trencar tots els rècords.

Per aquesta circumstància des de l’organització s’ha animat al públic a adquirir amb antelació les seues entrades per aquest esdeveniment, ja que les localitats són limitades, i en altres actuacions de Martita per aquest mateix estiu ja s’han esgotat les entrades.

Pel que fa a “Coco el Musical. Recuèrdame” està previst a les 20.30 hores del dissabte 13 de juliol, i, amb la referència de la pel·lícula de Disney, suposa un espectacle per a públic familiar a la vista que és l’espectacle d’eixe tipus de gènera que més entrades a venut a nivell amb els mateixos actors i actrius de la prestigiosa Companyia de Teatre Musical d'Espanya, dirigits pel mític actor i director de Musicals de Broadway Pedro Pomares.⁣ ⁣

Les entrades per als dos esveniments estan ja a la venda online en https://tierradecomedia.com/ , encara que, a nivell local, es poden adquirir també les entrades de forma presencial en Esports Colau.

<<< Tornar a la portada