Un detingut a Calp per robar en cotxes a l'interior d'un garatge

Un detenido en Calp por robar en coches en el interior de un garaje
  02/10/2023

La Guàrdia Civil ha detingut a un home per tres delictes de furts a l'interior de vehicles que es trobaven estacionats a l'interior d'un garatge de Calp. L'individu, que posseïa nombrosos antecedents per fets similars, va ser detingut quan presumptament es dirigia a cometre nous robatoris.

            El mes passat, la Guàrdia Civil va rebre una sèrie de denúncies relacionades amb robatoris a l'interior de vehicles estacionats a l'interior d'un garatge comunitari a Calp. La recerca va incloure la presa de declaracions de testimonis i l'anàlisi d'enregistraments de càmeres de seguretat en la zona. A mesura que es recopilaven proves, les sospites dels agents es van centrar en un resident local, un home polonès de 44 anys d'edat que ja tenia antecedents per fets similars.

            Una vegada recopilades les proves suficients, la matinada del 30 d'agost, els agents van detenir l'home mentre suposadament es dirigia a cometre nous robatoris. Durant l'arrest, el sospitós va llançar una motxilla sota un vehicle i en el seu interior es van trobar diverses eines comunament utilitzades per a l'obertura de vehicles.

            Al detingut se li imputen tres delictes de furt i ha estat posat a la disposició del Jutjat de Guàrdia del Partit Judicial de Dénia, que ha decretat la seva llibertat amb la imposició de mesures cautelars.

<<< Tornar a la portada