Un gran any de cites esportives per al Nàutic de Dénia

Un gran año de citas deportivas para el Náutico de Dénia
  31/12/2021

El Real Club Nàutic de Dénia ha gaudit d'un gran any pel que fa a les cites esportives que han tingut lloc en la seua seu. Sens dubte la millor manera de celebrar el retorn de la competició nàutica després de l'aturada per la pandèmia. 
    La primera mostra d'això va ser el Campionat d'Espanya de Rem, que va convocar a l'elit nacional d'aquesta modalitat en auge. Allí van estar tots i totes, el mes de març, els i les millors. Entre elles les veteranes del Club de Rem Dénia, que van aconseguir la plata, i entre ells l'equip absolut masculí del RCN Dénia que plata en la final B. Un gran bagatge esportiu per a arredonir un gran cap de setmana de rem. 
    Però a més va haver-hi altres cites principalment concentrades a l'estiu, com el classificatori per a l'equip nacional de Classe Europa, el concurs de pesca, la regata Diana d'Or de vela. 
    Però entre tots ells va destacar la segona gran cita de l'any: la Ruta de la Sal, que per fi va poder celebrar-se després de quatre ajornaments. L'absència de vents va restar brillantor a aquesta competició, però almenys el RCN Dénia pot dir que ha recuperat el pols en 2021, i a bon ritme.

<<< Tornar a la portada