Un jutjat condemna a l'Ajuntament de Dénia a pagar més de 431.000 euros a l'anterior concessionària de la grua 

Un juzgado condena al Ayuntamiento de Dénia a pagar más de 431.000 euros a la anterior concesionaria de la grúa 
  11/05/2022

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha condemnat a l'Ajuntament de Dénia a pagar 431.347,84 euros a l'empresa Liqües, anterior adjudicatària del servei municipal de grua, en concepte de dues factures per la custòdia dels vehicles que van quedar en la parcel·la, després d'haver-se acabat el contracte. Segons la sentència, es va produir “una inactivitat de l'administració” al no donar un destí als vehicles que estaven en depòsit. Per això, considera que les despeses han de ser assumits per l'Ajuntament. 

El regidor del PP José Antonio Cristóbal ha culpat a l'equip de govern de “no haver fet res” per a evitar aquesta despesa. Per part seua, el regidor d'Hisenda, Paco Roselló, va assenyalar que el problema s'ha originat perquè el contracte amb Licuas, aprovat durant un dels governs del PP, no estava ben plantejat. 

La quantitat que s'haurà de pagar a l'empresa figura dins d'una modificació de crèdits aprovada aquest dimecres, amb el suport del PSPV, el vot en contra del PP i les abstencions de Gent de Dénia, Ciutadans i Compromís. En total, s'han augmentat les despeses per import de 972.000 euros amb càrrec al romanent de Tresoreria.

Entre les operacions incloses destaquen també el pagament d'una indemnització de 190.500 euros a l'empresa concessionària de la piscina coberta per la suspensió el servei durant la pandèmia i el cost el servei de trenet i barrera en el pàrquing públic dels Gires (75.000 €) i l'augment del pressupost d'execució en la plaça Valgamedios, (40.000 euros). 

<<< Tornar a la portada