Un or, una plata i tres bronzes per a l’Escola Municipal d’Ondara en la final provincial de raspall

Un or, una plata i tres bronzes per a l’Escola Municipal d’Ondara en la final provincial de raspall
  19/02/2024

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara ha aconseguit una medalla d’or en categoría cadet, una de plata en la juvenil i tres de bronze en les de benjamins, alevins i infantils de les finals provincials de la modalitat de raspall disputades en El Verger, organitzades per la Federació de Pilota Valencina dins dels JECV.

            Els cadets ondarencs Arnau Mas, Eric Juan i José Miguel Sastre es van imposar a Benissa en la partida final per un a ajustadíssim 25-20, que a banda del metall daurat, els donava el passaport cap a la final autonòmica. Per contra, els juvenils Mateu Guitart i Alex Terrades van caure contra l’escola amfitriona amb el marcador a la inversa.

La meritòria presència dels joves pilotaria ondarencs es va completar amb el tercer lloc de la calaixera al aconseguir guanyar els benjamins Àlex Chavés, Aleix Contrí i Lope Doménech la partida pel tercer i quart lloc a l’equip de Castalla, mentre els alevín Guiu Vizuete, Vicent Molines, Dídac Chesa i Unai Forqués i els infantils Joan Garrido, Alma Contrí, Pau Mahiques i Izan Garcia feien el propi amb Vall de Laguar i Orba.

El rRegidor d'Esports, Lluís Fornés, ha donat l'enhorabona als integrants de l'Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als entrenadors Juanma Garrido i Raül Blasco per fer fructificar un any més la tasca que porten a cap.

<<< Tornar a la portada