Un racó per a l'art 

Un rincón para el arte 
  29/11/2023

Amb motiu de la celebració del primer aniversari dels «micros oberts», el pròxim divendres,1 de desembre, tindrà lloc una activitat cultural i artística en el restaurant Babilònia del Carrer Cavallers de Dénia. A partir de les 19 hores, l'artista mural Tardor, veí de la Xara, realitzarà en directe una obra pictòrica mentre es presenta el poemari d'Álexia M. Úbeda Martínez Corazón Indòmit. Per a finalitzar amb la vetlada, tindrà lloc el micro obert, on qualsevol persona podrà ocupar l'escenari per a expressar allò que desitge a través de la música, la poesia o qualsevol manifestació de l'art. 

Des de fa ja un any, i durant cada dijous, es duen a terme activitats relacionats amb la cultura i l'art en este espai. En les seues parets s'han penjat exposicions d'art de veïns de la comarca, com Tardor, Laura Prados, Alba Panyalver o Sonia Torres; s'han pogut escoltar versos i melodies d'escriptors i cantautors, com Camilo J. Mejía, Mónica Prados, Irene Vidal, Giannina Giosanu, Julen García, Néstor M. Ronda o Ricardo Delgado; s'han presentat obres literàries, com el poemari d'Ofelia González o Iván Aledo i, entre les seues taules, han desfilat intervencions de moda sota la signatura de Julieta Montenegro o José Teriffe; així com mostres de moda de comerços locals com A l'alba. 

En la imatge, la taula redona de debat organitzada amb motiu del 8 de març, Dia de la Dona. D'esquerra a dreta, Julieta Montenegro, Car Montealegre, Jessica Perea, Clara Romany i Laura Prados.

<<< Tornar a la portada