Canfali Marina Alta

Un taller de danses és la novetat del Mig Any de Sant Jaume a Ondara

Un taller de danses és la novetat del Mig Any de Sant Jaume a Ondara
  25/01/2020

 

La Regidoria de Festes i Tradicions ha organitzat per a la jornada de hui dissabte el Mig Any de Sant Jaume 2020, que compta amb la novetat d’un taller de danses en la sobretaula.

            Les activitats, segons ha detallat el seu responsable, Miguel Gomis, tenen previst començar a les 10 hores amb l’obertura del parc infantil amb unflables per a xiquets i xiquetes de totes les edats al voltant del Prado, que comptarà amb un bou mecànic. A les 13 hores s'efectuarà la cercavila per a penyes i quintades, igual que en el dia de Sant Jaume, amb l'acompanyament musical de la Xaranga l'Atril des del Centre Social fins al Prado, i a les 14 hores, s'oferirà una paella -els tiquets per a la paella s'han d'encarregar a la Casa de Cultura al preu de 4 euros per persona-. Durant el dinar i hores posteriors, hi haurà una disc mòbil amb música santjaumera a càrrec de DJ Montaner, que donarà pas al referit taller de danses a les 16 hores.

            No obstant, l’activitat santjaumera per excel·lència arribarà amb la solta dels bous amb carretons enfront de l'Ajuntament a les 16.30 hores, amb eixida, igual que a l'estiu, des de la placeta de les Escoles perquè puguen gaudir també les persones majors de la Residència.

Cercar notícies
Agenda