Una col·lectiva de setze artistes posa en òrbita el creiximent artístic d’ADAMA al Centre d’Exposicions de Pego

  • Una colectiva de dieciséis artistas pone en órbita el crecimiento artístico de ADAMA en el Centro de Exposiciones de Pego
  • Una colectiva de dieciséis artistas pone en órbita el crecimiento artístico de ADAMA en el Centro de Exposiciones de Pego
  25/09/2022

Una trentena d’obres en disciplines com la pintura, el dibuix i l’escultura han recalat en el Centre Municipal d’Exposicions del carrer Hospital en Pego per a posar de relleu el creiximent artístic de l’Associació d’Artistes de la Marina Alta (ADAMA), fins el 6 d’octubre.

            Totes elles han estat cedides per Estela Bellorini, Joana Bisquert, Mairi Brydon, José Carrascosa, Caryana Castillo, Clavell, Paqui Giner, Danie Huygens, Ángel Lozano, Isabel Martínez, Neli Mengual, Cristina Minguillón, Toni Ortolà, Clara Palacios, Julia Rubio, Maria D. Del P. Sebastiá, Hanka Van Der Flier i María Vázquez, per a completar una ambiciosa col·lectiva.

            La mostra ha estat inaugurada per una representació municipal encapçalada per la  regidora de Cultura, Laura Castellà, qui ha aprofitat per a canviar impressions amb el president del col·lectiu, Toni Ortolà, sobre les possibilitats que ADAMA atorga per a la integració en la seua dinàmica dels artistes pegolins de contrastada qualitat per a intercanviar experiències i motivar-se de cara a noves creacions i continuar promocionant la Marina Alta des del punt de vista de la cultura.

            Aquest últim ha obert les portes a la iniciativa dins dels paràmetres i la vocació de l’associació per a acollir a les persones amb una trajectòria artística amb un cert nivell de qualitat amb vistes a encarar projectes com puga ser una trobada que propicie compartir inquietuds per a enriquir-se mútuament.

<<< Tornar a la portada