Una Fira Feminista reactiva la commemoració del Dia de la Dona a Ondara

  • Una Fira Feminista reactiva la commemoració del Dia de la Dona a Ondara
  • Una Fira Feminista reactiva la commemoració del Dia de la Dona a Ondara
  09/03/2024

La inauguració de la Fira Feminista al Prado per part d’Ondarattack ha reactivat la commemoració del 8M a Ondara, organitzada des de la Regidoria d’Igualtat.

Les paradetes de l’editorial Dilatando Mentes, Artesania Aisha, Dones pobladores d’art de la Marina Alta, les associacions de dones Cabal de Pego i Teulada, Grup Nodrissa, la Creu Roja Assamblea d’Ondara i la junta local de ala AECC d’Ondara han estat ambientades al llarg del matí per diferents xerrades, contacontes, el concert de dones de la Unió Musical d’Ondara i el vermut feminista amb el monòleg “Made in patriarcado” de Marisela Romero.

El dinar de germanor a càrrec de la Comissió de Festes de la Soledat 2024 ha marcar l’equador d’una primera jornada que reiniciava per la vesprada amb el passeig “el nostre municipi amb perspectiva de gènere” a càrrec del departament d’Igualtat de la Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Ata, el postcast en directes de Parkineo, el partit de bàsquet femení i el concert de Jazzwoman.

La regidora d’Igualtat i Cultura, Nerea Mallol, ha justificat la configuració d’un programa d’actes per a, segons subratlla, fer créixer als més menuts amb els valors del feminisme amb la finalitat de crear una xarxa intergeneracional a nivell de comarca en la matèria. Amb eixe propòsit ha convidat a tota la Marina Alta a donar-li suport a la iniciativa mitjançant la presència multitudinària demà diumenge a la segona de les jornades que compta amb els següents actes i horaris:

            -A les 10 h.: Eixida de la volta ciclista Fèmines a l’avinguda del Doctor Flèming.

            -A les 11 h: Taller de collage a càrrec d’Ame de Tres voltes rebel i jocs tradicionals.

            -A les 12 h: Taller de defensa personal femení a càrrec de la Creu Roja i partit de futbol de la U. D. Ondarense femení –al poliesportiu  municipal Vicent Zaragoza- .

            -A les 12.30 h.: Xerrada d’Irene Ballester “Teixint feminisme”.

            -A les 13.30 h: Lliurament de trofeus de la Volta Ciclista Fèmines

            -A les 17 h: Partida de raspall femení a l trinquet municipal.

            -A les 19 h: Entrega de premis “Amb veu de dona” a la Casa de la Cultura.

            -A les 19.30 h.: Música en clau de dona a càrrec de Quatre sons.

 

 

<<< Tornar a la portada