Una inscripció de 673 atletes situa a la Trail de Pego en una altra dimensió de les curses de muntanya

  • Una inscripció de 673 atletes situa a la Trail de Pego en una altra dimensió de les curses de muntanya
  • Una inscripció de 673 atletes situa a la Trail de Pego en una altra dimensió de les curses de muntanya
  24/03/2024

La V Trail de Muntanya de Pego ha tingut a Liam Bek i Sophie Mullins com respectius guanyadors de la categoria reina masculina y femenina d’una prova que ha comptat amb una inscripció de 673 atletes, el que dona compte del renom qua ha anat adquirint per tota la geografia nacional al constata-se la presencia de corredors procedens de Galicia, Euskadi o Astúries.

        El primer ha invertit 1 hora, 42 minuts i 37 segons per a recórrer els 20.000 metres de que constava el trajecte reconfigurat per la secció de muntanya del Club Esportiu Dorsal 19 per a donar-li un major atractiu amb les vistes des dels indrets cap a la mar; mentre que la marca de Mullins ha estat fixada en 2 hores, 17 minuts i 38. Les dos calaixeres absolutes de la distància han estat flanquejades per David Garcia i Jokin Zabala, i per  Cindy Van erwen i  Laura Salom.

        Pel que fa a les classificacions locals d’aquesta categoria reina el podi masculí ha estat integrat per Francisco Piera, Martín Rama i Javier Sánchez ; mentre que el femení ha tingut com a protagonista a Laia Gómez.  

        Quan a la categoria sprint masculina de 14 quilòmetres se l’han adjudicada Fernando Llácer amb un temps de 1 hora, 13 minuts i 48 segons per davant de Joakin Torres i Eduardo Pla; mentre que en la femenina ho ha fet Jéssica Asensio amb una marca de 1 hora, 25 minuts i 23 segons, seguida Hana et Tabaa i Maria Miñana. Pòdium que en el plànol local ha estat ocupat per Alicia Avila, Ana Sastre i Eugenia Vicens en fèmines, i José Giménez, Víctor Miralles i Víctor Gilabert en homes.  

        Tots ells i els de la resta de categories han rebut els trofeus de mans de l’alcalde, Enrique Moll, que ha volgut felicitar als integrants del Club Dorsal 19 per la seua implicació a l’hora d’innovar la prova per a potenciar el paisatgisme com a reclam que permet complementar les estratègies portades a cap des de l’Ajuntament en els últims anys per tal de desenvolupar aquest recurs de cara al turisme. No obstant això ha lamentat que la calima no haja pogut fer lluir l’aposta de l’organització per tal de configurar el recorregut de cara al mar que multiplica la bellesa de les vistes i ha emplaçat als participants a retornar en la pròxima edició per a gaudir de l’esplendor natural de les muntanyes de Pego.

       

<<< Tornar a la portada