Valeriano Torres, nou conseller delegat del Grup Hospitalari HLA

Valeriano Torres, nuevo consejero delegado del Grupo Hospitalario HLA
  30/05/2022

 Torres continuarà impulsant la consolidació i el desenvolupament del grup, que ja compta amb 17 hospitals

 El Grup HLA ha nomenat a Valeriano Torres com a nou conseller delegat. Torres era fins ara director Territorial Sud, Nord-est i Nord-oest d'ASISA i compta amb una dilatada trajectòria tant en l'àmbit de l'assegurança de salut com en la gestió hospitalària.

Llicenciat en Dret per la Universitat de Granada, Valeriano Torres ha sigut gerent dels hospitals Parc Sant Antoni (Màlaga) i La nostra Senyora de la Salut (Granada) i del grup hospitalari en el qual s'integraven tots dos centres a Andalusia. A més, ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat en asseguradores especialitzades en el ram de salut a Espanya i a l'Argentina.

Al capdavant del Grup HLA, Valeriano Torres continuarà impulsant la consolidació del grup hospitalari i la integració dels seus 17 centres. El Grup HLA, un element diferencial del Grup ASISA que permet garantir als assegurats i pacients la màxima qualitat assistencial, desenvolupa des de fa anys un ambiciós pla d'inversions per a la remodelació i modernització de les seues instal·lacions, la incorporació de tecnologia d'última generació i la configuració d'equips mèdics d'alt nivell.

<<< Tornar a la portada